BGIF Gymnastik

KOLDING UDTAGEDE PIGER

KUP - Kolding Udtagede Piger, er et hold for dig der virkelig brænder for at lave gymnastik. Det er vigtigt for os at du udvikler dig inden for rytmegymnastikkens mange aspekter, og så har vi stort fokus på at udfordre dig som gymnast. Der skal knokles til alle træninger og vi vil arbejde målrettet på at højne dit niveau, men samtidig skal der også være plads til at have det sjovt. Elsker du… … at udvikle dig? … at svede? … at blive udfordret? … at opleve socialt sammenhold? … at lære noget nyt? Så er KUP 16+ lige noget for dig.

Træningerne vil bestå af teknik, forskellige stilarter inden for gymnastikken- og dansens verden, sved og højt humør. Holdets faste instruktør er Sofie, men der vil i løbet af hele sæsonen være gæsteinstruktører på som er specialister i forskellige stilarter. Vi forventer at du som gymnast deltager aktivt til træningerne samt prioriteret træninger og opvisninger meget højt. Instruktør Velkommen til et nytænkt pigehold.

Sofie er 21 år gammel, og har gået til gymnastik hele sit liv. Senest har hun gået på diverse udtagede pigehold, minirep og forskellige rep-hold. Hun har været træner på diverse hold i mange år, og har de sidste 2 sæsoner været træner på Junior Syd. Sofie glæder sig meget til, at vi sammen skal svede, grine, lære og nørde en masse i den kommende sæson. Hun har en masse tanker og idéer, som I sammen skal få skabt til noget fedt! Planen er, at invitere så mange gæstetrænere som overhovedet muligt, så I kan prøve en masse lækkert.

  • Instruktør Sofie

Tilmeld dig holdet her

TILBAGE TIL HOLDOVERSIGTEN